mandag 17. juni 2013

Sommerkonsert på Blaafarveværket

På søndag hadde vi en fantastisk konsert på Blaafarveværket. Dette har vi gledet oss til lenge!

Ungdomsorkesteret spilte stykker av Prokofieff og Bartok, Bizet, Bach og Verdi og gledet oss med mange andre klassiske godbiter. Vi nøt også skoleorkesterets filmmusikk, folkemusikk fra både Norge og andre land, i tillegg til den uforglemmelige Fairytale av Rybak :). Strålende!


Alle de tre barna er med i orkesteret og spiller forskjellige instrumenter: bratsj (Anna), klarinett (Daniel) og cello (Maria). I tillegg spiller Maria litt kontrabass også.
 Ungdomsorkesteret


Anna

Daniel

Maria

 Men det er ikke bare en fantastisk konsert å glede seg til. Vi pleier å ha en grillfest etterpå og barna spiller masse fotball.
Hvert år er vi på Blaafarveværket, hører på konserten, besøker utstillingene og leker med de firbente vennene på barnas bondegård. Men i år oppdaget vi et sted der vi aldri hadde vært før! Vi tok oss en tur opp fjellet og fant en utsikt over den mektige Haugfossen. Dette må dere absolutt se neste gang dere er på Blaafarveværket!

Etter at vi kom hjem ville vi finne mer informasjon om Haugfossen. Her fant vi en film på youtube om koboltgruvene her på Blaafarveværket og om selve fossen. 

Ha en fin dag! Hilsen 
mamma

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar