mandag 4. november 2013

På gårdsbesøk hos venner

Forleden dag har vi besøkt en familie som også underviser barna hjemme. De bor på en gård og har 5 barn, 4 hester, 3 kaniner, 2 hunder og en katt :))). For et fantastisk treff vi hadde! Det å kunne være ute i naturen hvor barna spikker pinner, rir på hester, leker med lasso og løper hele dagen er en flott opplevelse, og spesielt er dette fantastisk for by-barna Daniel og Maria. I tillegg var to av de fem barna på samme alder som våre to, Mathias på snart 12, som Daniel, og Inger på 9, som Maria. Og alle barna spiller et instrument - eller flere :). Barna lekte ute og inne og brukte fantasien ved å lage en borg av møbler og madrasser, foret husdyrene og pratet om alt mulig. Det siste gjorde også mammaene som fant mye til felles og som kunne dele tanker og lufte ideer om hjemmeundervisningen, hvordan denne organiseres og hva man kan gjøre bedre.                                           
Storesøster i familien, Synnøve, er veldig flink til å ta være på hester. Hun leide hvert av barna våre på tur rundt omkring :). Stor takk til henne. 


Så nær på hester har Maria ikke vært før. Men det å lese bøker om jentene og hester hjelper mye og Maria ble fort kjent med begge ponniene på gården.  


Back to the nature :))))


Etter middag pakket barna ut instrumentene sine  og spilte alle sammen :). Her spiller Synnøve, Mathias og Johannes fiolin, Daniel spiller klarinett og Inger leder på tverrfløyte.


Maria og Johannes spiller Pirates of the Carribean sammen.

Håper på flere treff med denne hyggelige familien :)). Takk for dagen!!

1 kommentar: