mandag 19. oktober 2015

USA: museer og opplevelser

Vel, her er det endelig det siste innlegget om reisen vår til USA. Det har vært selvsagt mye mer som vi opplevde, men tiden går og nye opplevelser står i tur for å bli beskrevet i bloggen, derfor slutter vi her. I tillegg har jeg varslet bildebloggen ;) - slik at fra nå av vil dere bare nyte bildene, og prøve å gjette hva det er vi driver med, hehe. Vi får se hvordan dette fungerer.

Som dere kanskje har allerede lest, så har vi beskrevet New York, naturopplevelser, menneskerettigheter og historie. I dag skal vi vise noen få bilder fra museer og andre morsomme ting barna våre var med på.

Saint Louis Science Center (St. Louis, Missouri)

Creation Museum (Petersburg, Kentucky) 
California Science Center (Los Angeles, California)

Vi kunne til og med se selveste Endeavor
Columbia Memorial Space Center (Downey, California)

Og mye har vi opplevd ellers. Det er ikke nok plass til å nevne alt, men her er det noe i hvert fall :)

Vi var i flere opplevelseparker og kjente steder (The Six Flags, Universal Studios), spaserte i Hollywood... 
 


... var mye med venner, opplevde dyr på nær hold...
  


 ...Så seler på kysten av Stillehavet...... Fikk se i cockpiten før vi tok av...


... lærte hvordan å blåse ut glassfigurer og hvordan å lage kunst ut av glassstykker som bakes ved høy temperatur etterpå...
... besøkte noen ekstremsteder...
 

... lærte å kjøre golf-cart, spille golf og noen nye instrumenter...... besøkte 11 amerikanske delstater (New Jersey, New York, Pennsylvania, Ohio, Kentucky, Indiana, Illinois, Missouri, Washington, Oregon og California) og Canada, blant annet var vi i byer som New York, Los Angeles, Salem, Seattle, Fresno, Saint Louis og mange andre; tok på vannet av både Atlantiske og Stillehavet; så øst og vest av USA; fløy, kjørte, tok tog og buss, gikk til fots og klatret rund omkring hele det store landet; spiste god mat på tvers av kulturer, besøkte vidt forskjellige menigheter, og, det viktigste av alt, besøkte mange gode venner. Dette var den beste reise vi har hatt i livet vårt opp til nå! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar