fredag 6. mars 2015

Det har vært stille her i bloggen...

Det har vært stille her i bloggen, men veldig travelt i livet!

Maria begynte på skolen i høst. Vi våkner kl. 6:30 hver dag, noe som gjør dagen så mye kortere... Vi må jo til sengs mye tidligere for å få det til. Og da har jeg ikke tid eller krefter å sitte om kvelden og skrive alle innleggene, beklager dette! Men det betyr ikke at vi sluttet å ha det gøy i mellomtiden :). Vi fortsetter med hjemmeskolen for storebroren og er i full gang med siste året på mellomskolen.

Ungdomsskolen er i siktet! Vi er litt usikre på hva vi gjør neste år. Maria har bestemt seg å ta 6. og 7. klasse hjemme, og dette er greit. Men hva skal Daniel gjøre? Han vil også fortsette å studere hjemme neste år, men jeg er litt usikker. Dette er jo ungdomsskole, jeg tenker det må sikkert være mer vanskelig å få til... Men dette tenkte jeg også om mellomskolen, men det har jo gått bra...

Vi søkte Montessoriskolen for ham og nå stoler vi fullstendig på skjebnes valg. :) Om han kommer inn så prøver vi skolen i 8. klasse. Om han ikke kommer inn, da tar vi det med ro og fortsetter hjemmeskolen neste år også.

Dette klarer vi fint uansett. :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar