onsdag 4. desember 2013

Mer om alt annet vi gjorde i november

Det var mange andre ting vi drev med i november.

*** Vi studerte gravfelt fra jernalderen på Ekeberg. Arkeologiske funn viser også at det til og med for 10 000 år siden har bodd mennesker på Ekeberg!Vi spaserte også i den nye Ekebergparken og så på de flotte skulpturene der. Selv om vi kan se grunnen til motforestillinger, likte vi parken i den nye formen. Kunstverk er spennende og slett ikke forstyrrenede for naturen rundt etter vår ydmyke mening.

*** Daniel er for tiden opptatt av reinsdyrdrift. Han fikk en ordentlig samisk lasso til bursdagen sin og driver med lassokasting i fritiden. Han begynner å bli god i dette.*** Barna var på et juleverksted, litt tidlig kanskje, men gøy allikevel.


*** Maria ble ferdig men et nytt svømmekurs. Hun klarer å svømme 200 m, så flott! Barna lærte også en del redningsteknikker. 


*** Vi var på en Hannukah feiring i Oslo interkulturelt museum. Vi tok mange bilder men ut av etiske grunner vil jeg ikke legge ut bildene med andre barn på. Dette gjelder faktisk de fleste andre arrangementer hvor barnas ansikter er for gjenkjennelige på bildene. Derfor kan det noen ganger føles som det er bare våre barn tilstede på arrangementer :))).
Happy Hannukah! 

2 kommentarer:

  1. Brilliant and beautiful, I hope you publish this blog as a book eventually! Mary

    SvarSlett
  2. :))) Well, at least I will print it out before the next meeting at school for them to see it as an activity log.

    Thank you Mary :)))

    SvarSlett